Netwerk

en samenwerkingspartners

Uitvaartzorg BijZonder werkt samen met verschillende leveranciers en dienstverleners. Werk jij met ons samen en wil je hier ook staan?

Bloembinderij de Bloemgaard

Voor Rolde en omstreken werkt Uitvaartzorg BijZonder, bijzonder graag samen met bloembinderij de Bloemgaard.
Als klein enthousiast team bloembinders zijn zij specialisten in het maken van modern en klassiek gebonden seizoensboeketten en (rouw) arrangementen.

Bloembinderij de Bloemgaard, Rolde

Rob de Joode

Weinig voorrechten zijn zo waardevol als het ophalen van herinneringen. Daarom brengt Rob de Joode als uitvaartfotograaf de meest dierbare momenten rondom en tijdens de uitvaart in beeld, als waardevolle herinnering voor later. Zo groeit het beeld van vandaag uit tot de herinnering voor morgen.

Rob de Joode fotografie

de Messchen
Opbaarsuite

De Messchen Opbaarsuite biedt een luxe, grote opbaarsuite met aangrenzende ruimtes voor condoleance- en afscheidsbezoeken. Door de vele verschillende zithoeken is er voldoende ruimte om familie, vrienden en bekenden te ontvangen.

de messchen opbaarsuite

Phoenix Urnen / Vlinderurn

Van 1992 tot 2004 werkte Michael van de Sande als plateelschilder / ontwerper bij de kleinere Delftse aardewerkfabriek “De Delftse Pauw”. In 2004 opende de kunstenaar zijn eigen studio onder de naam “Lotus Ceramic Arts / Phoenix Urnen ®” . Sindsdien beschildert hij met name unieke urnen voor asbewaring (Phoenix Urnen®),  maar ook andere speciale opdrachten op verzoek, zoals unica vazen en tegeltableaus.

In april 2020 is het atelier van Phoenix Urnen gestart met een eigen webwinkel (Vlinderurn.nl) waar de urnen rechtstreeks vanuit het atelier besteld kunnen worden.

Uitvaartverzorging.info

Zoekt u informatie over uitvaartzorg, uitvaartverzorging of artikelen die gaan over uitvaart en uitvaartzorg, dan is daar uitvaartverzorging-info.nl een geschikte pagina voor. Ook uitvaartzorg BijZonder staat op deze pagina vermeld.

Uitvaartverzorging