Nazorg na een bijzonder afscheid

Hulp bij je nieuwe situatie

Thuiskomen na de uitvaart geeft een dubbel gevoel. Je bent vol van alle indrukken en emoties, maar tegelijk ook leeg en vaak doodmoe. De dagen erna komt het besef: dit is het dus. En dan komen ook de vragen:

  • Hoe ga ik nu verder?
  • Ik moet rouwen, maar hoe doe ik dat?
  • Wat komt er financieel op me af?

We hebben ervaring met deze dingen en helpen je graag. In de weken na de uitvaart komen we sowieso nog even bij je bezoek. We kijken samen terug op de uitvaart en we bespreken of je in de komende periode ondersteuning kunt gebruiken. Als het even kan, ondersteunen wij je zelf en anders wijzen we je graag de weg voor de meest passende nazorg.

Uitvaartzorg BijZonder

24/7 bereikbaar bij overlijden

Mijn moeder was woonachtig in Noord Holland en is ook daar overleden. De afscheidsdienst heeft ook daar plaatsgevonden en kijk daar met een goed gevoel op terug. Maar dan die nasleep en financiële rompslomp die dan nog volgt… Wij hebben daarom contact gezocht met uitvaartzorg BijZonder en gevraagd of wij gebruik konden maken van Nazorg zonder klant te zijn. Dit kon!!! En geen enkel telefoontje was te veel en geen vraag was te gek. Wat een fijne service.

Falko uit Assen (reactie via e-mail)

Omkijken en vooruitkijken

Het is altijd goed om samen terug te kijken op het afscheid en de dagen die eraan voorafgingen. Zo ronden we die dagen van intensief contact af en bespreken we of alles naar wens is verlopen.

Hoe gaat het nu met je? En met de andere familie en betrokkenen? Rouwen is voor iedereen anders en kent bij iedereen zijn eigen tijd. We luisteren graag naar je en kunnen je adviseren of geruststellen bij de gevoelens die je nu ervaart.

Praktische en ondersteunende wegwijzers

Denk je dat een gesprek met een gespecialiseerde rouwtherapeut je op weg kan helpen? Wij brengen je graag in contact met een door ons geselecteerde hulpverlener en vergoeden tot 2 consulten.

Heb je vragen over de afwikkeling van de uitvaart, en de gevolgen van het overlijden voor je financiële situatie? Dan kunnen we je in contact brengen met een betrouwbare financieel deskundige op dit gebied.

Contact opnemen? Bel ons

Waarom je kiest voor uitvaartzorg BijZonder

Wat ons BijZonder maakt? Ons idee dat ieder mensenleven uniek is en een passend volwaardig afscheid verdient, bepaalt in alles hoe we er voor jou zijn.

Met elke verzekering kun je bij ons terecht. Je mag namelijk altijd zelf een uitvaartverzorger kiezen en wij werken met alle verzekeraars samen.

Je bent bij ons vrij in iedere keuze, niets hoeft standaard.

Peter Hendriks van Uitvaartzorg BijZonder bij de Hunebedden in Rolde
  • Je krijgt korting als je je bij ons aanmeldt
  • Je krijgt ondersteuning en begeleiding
  • We rekenen geen winstopslag

Hier vind je alle details.

Meer weten? Neem gerust contact op.