Waarom je kiest voor uitvaartzorg BijZonder

Laten we beginnen met het feit dat je altijd vrije keuze hebt in wie jouw uitvaart verzorgt. Bij welke uitvaartverzekeraar je ook zit, ze vergoeden onze dienstverlening bijna altijd volledig.

Waarom je kiest voor BijZonder? Ons idee dat ieder mensenleven uniek is en een passend volwaardig afscheid verdient, bepaalt in alles hoe we er voor jou zijn.

Je bent bij ons vrij in iedere keuze, niets hoeft standaard. En als we namens jou kosten maken berekenen we daarover geen extra percentage ‘winstopslag’. Dat is waarom veel mensen voor ons kiezen als uitvaartbegeleider.

En:

Je krijgt korting als je je aanmeldt

Korting krijgen werkt zo: je meldt je aan en vult het wensenboekje in. Omdat het de voorbereiding van je uitvaart makkelijker maakt en uitzoektijd scheelt, bespaar je € 200 op de uitvaartkosten. En waarschijnlijk kunnen je nabestaanden ook nog gebruikmaken van een lagere tariefgroep omdat ze minder uren dienstverlening nodig hebben wanneer het wensenboekje is ingevuld.

Je krijgt ondersteuning en begeleiding

Bij ons ben je helemaal vrij in iedere keuze. Wij ondersteunen en begeleiden je daarbij. Wil je alles zelf doen, dan kan dat. Als jij wilt dat we je iets uit handen nemen doen we dat voor je. Ook na de uitvaart kun je op ons rekenen.

We rekenen geen winstopslag

We werken met vaste tarieven en omdat wij daar genoeg aan hebben, zijn er voor jou geen verborgen kosten. We hoeven je niets te verkopen. Hierdoor hebben we alle ruimte in ons hoofd en in ons hart om jou de zinvolle persoonlijke ondersteuning te geven die je nodig hebt.

Meer weten? Neem contact met ons op, we staan je graag te woord.