Meld je aan bij Uitvaartzorg BijZonder

Aanmelden levert besparing op

Het helpt je om alvast na te denken over je uitvaart. Bepaalde zaken vastleggen geeft je namelijk rust en bovendien neem je nabestaanden een heleboel zorgen uit handen.

In de dagen na je overlijden moeten er namelijk allerlei keuzes gemaakt worden, bijvoorbeeld:

  • Wil je begraven of gecremeerd?
  • Wat voor afscheidsbijeenkomst past bij je?
  • Wie ontvangen er een uitnodiging?

Je krijgt korting op je uitvaart als je je aanmeldt en ons overzichtelijke wensenboekje invult. Want daarmee bespaar je nabestaanden tijd en moeite.


Waarom krijg je korting?

Je krijgt € 200 korting op je uitvaart wanneer je je aanmeldt en je wensenboekje invult. De reden hiervoor? Jij maakt het regelen van je afscheid hiermee een stuk eenvoudiger. Stel je eens voor wat een rust dat jou en je nabestaanden geeft.

De tijd die je je naasten bespaart, kunnen ze goed gebruiken in de hectische dagen na je overlijden. En waarschijnlijk kunnen ze ook nog eens gebruikmaken van een goedkoper pakket, omdat ze minder uren dienstverlening van ons nodig hebben.

Meld je nu aan, of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Hoe meld je je aan?

In het formulier onderaan deze pagina laat je je gegevens achter, en eventueel die van je partner of familielid. Als je op verzenden drukt, ontvang je een bevestiging dat we je gegevens hebben ontvangen.

Hiermee geef je aan dat je, op het moment van overlijden, je uitvaart wilt laten verzorgen door uitvaartzorg BijZonder. Je ontvangt per post ons wensenboekje. Daarin staan ook de contactgegevens voor het moment dat je bent komen te overlijden.

We bewaren je gegevens op een afgeschermde plaats, delen ze niet met derden en gebruiken ze alleen om je, naast het wensenboekje, voor jou relevante informatie toe te sturen.

Wat is het wensenboekje?

Wensenboekje van Uitvaartzorg BijZonder

In het wensenboekje staan alle vragen en mogelijkheden helder op een rijtje. Zo kun je niets vergeten. Via meerkeuzevragen en af en toe een open vraag krijg je alle opties in beeld en is het voor je nabestaanden precies duidelijk wat je wensen zijn.

Zo geef je aan wie er mag spreken, welke muziek je wilt en wat voor soort kist. Maar ook meer zakelijke gegevens zoals:

  • Wie je ouders en eventuele kinderen zijn
  • Wat het wachtwoord van je computer is
  • Of je verzekerd bent, en waar

Er is in het boekje ook ruimte voor dingen die je graag wilt dat mensen van je weten.

Een overlijden is al zwaar genoeg! Maak het jezelf en de achterblijvers iets makkelijker met het wensenboekje van uitvaartzorg BijZonder. Wil je je niet aanmelden en toch het wensenboekje ontvangen? Neem contact met ons op en we sturen je een digitale versie toe.


Meld je aan:

Aanmelden
Huisgenoten aanmelden

Extra personen

Voor elke persoon van 18 jaar of ouder rekenen wij €17,50 aanmeldingskosten.

Voor elke persoon jonger dan 18 jaar is aanmelding gratis tot de 18e verjaardag en geldt een korting van €100.

Waarom je kiest voor uitvaartzorg BijZonder

Wat ons BijZonder maakt? Ons idee dat ieder mensenleven uniek is en een passend volwaardig afscheid verdient, bepaalt in alles hoe we er voor jou zijn.

Met elke verzekering kun je bij ons terecht. Je mag namelijk altijd zelf een uitvaartverzorger kiezen en wij werken met alle verzekeraars samen.

Je bent bij ons vrij in iedere keuze, niets hoeft standaard.

Peter Hendriks van Uitvaartzorg BijZonder bij de Hunebedden in Rolde
  • Je krijgt korting als je je bij ons aanmeldt
  • Je krijgt ondersteuning en begeleiding
  • We rekenen geen winstopslag

Hier vind je alle details.

Meer weten? Neem gerust contact op.