Een unieke uitvaart

en toch besparen

Ieder mensenleven is uniek en verdient een passend volwaardig afscheid. Dat is de visie waarmee wij jou ondersteunen rondom een begrafenis of crematie.

Daarom houden we de kosten binnen de perken, en zijn we volledig transparant over onze tarieven. En toch ben je bij ons vrij in iedere keuze, niets hoeft standaard.

Je krijgt onze uitvaartzorg met elke verzekering. Omdat je altijd zelf een uitvaartverzorger mag kiezen, ongeacht je verzekeraar en/of uitvaartvereniging.

24/7 bereikbaar bij overlijden

Je bespaart kosten bij Uitvaartzorg Bijzonder

Een besparing van 25% (bij vergelijkbare dienstverlening) op de uitvaartfactuur is bij Uitvaartzorg BijZonder heel gewoon. Dat komt omdat we geen winstopslag over diensten en producten van derden aan je doorbelasten.

Als je je aanmeldt en het wensenboekje invult, maakt dat ons werk een stuk makkelijker. Met een ingevuld wensenboekje bespaar je nog eens € 200 op de uitvaartkosten.

Bovendien kunnen je nabestaanden dankzij de uitgebreide omschrijving van je wensen waarschijnlijk een lagere tariefgroep boeken.

Je krijgt het wensenboekje digitaal of gedrukt toegestuurd.

Een uniek en volwaardig afscheid

Peter van uitvaartzorg BijZonder bij natuurplas 't nije Hemelriek te Gasselte

We hoeven je niets extra’s te verkopen: onze tarieven zijn voor ons genoeg. Zo hebben we alle ruimte in ons hoofd en in ons hart om nabestaanden de zinvolle persoonlijke ondersteuning te geven die ze nodig hebben.

Je bent als nabestaande helemaal vrij om te kiezen wat je wilt. Wij ondersteunen en begeleiden je daarbij. Wil je alles zelf doen, dan kan dat. Als jij wilt dat we je iets uit handen nemen doen we dat voor je. Ook na de uitvaart kun je als nabestaande op ons rekenen: bij onze uitvaartzorg hoort nazorg. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een willekeurige reactie:

Totale ontzorging in een moeilijke tijd

Vanaf het eerste moment van contact tot en met het laatste contact in deze moeilijke periode was alles tot in de puntjes geregeld, op een hele fijne warme manier. Totale ontzorging. Super fijn.

Coby (Apeldoorn)