Reacties

Wat klanten over ons vertellen

Bij-Zonder voelt bijna als een wonder!

Eén lege stoel, Zonder mijn man en daarBij kwam Peter in beeld Bijzonder door zìjn geweldige geduld, invoelend vermogen èn steun, vanaf het begin t/m de nazorg Peter gaf ons het idee dat wij de enigen waren en zocht met ons naar dat wat voor ons goed voelde. Ondanks ons verdriet kunnen wij zeggen: het had niet mooier gekund. Heel veel dank! daarBij

Olda (Zuidlaren)

Respectvol en behulpzaam

Vanaf het allereerste contact een goed gevoel bij Peter. Hij is eerlijk over zijn werkwijze. Behulpzaam en duidelijk in de uitleg over alle keuzes die er moeten worden gemaakt. Alle vragen worden duidelijk beantwoord, en ook tips worden er gegeven over dingen waarover je moet nadenken en alle dingen die je moet regelen. Heel waardevol om zo iemand naast je te hebben staan, als je door emoties niet alles kunt overzien. Dank je wel.

Jitske (zuidlaren)

Totale ontzorging in een moeilijke tijd

Vanaf het eerste moment van contact tot en met het laatste contact in deze moeilijke periode was alles tot in de puntjes geregeld, op een hele fijne warme manier. Totale ontzorging. Super fijn.

Coby (Apeldoorn)

Fantastisch met mij omgegaan.

Met geen pen te beschrijven wat deze man realiseert in die moeilijke periode

Joop (Assen )

Liefdevol

Heel goed ervaren Denkt goed mee en luisterd goed naar de familie

meta schieving (Hoogersmilde)

Een persoonlijke benadering waarin alles mogelijkis

Peter luistert heel goed naar wat wij willen, En gaat aan de slag met die gegevens. Hij prikkelt ons om buiten hokjes te denken, waardoor het een heel persoonlijke uitvaart geworden is. Voor onze kleinzoon die licht autistisch is, heeft hij een draaiboek gemaakt. Dat geeft rust. Hij heeft de kleinkinderen heel fijn benaderd, zodat ze erbij betrokken waren. Ze hebben op het deksel van de kist prachtige tekeningen gemaakt voor opa. Wij en de verdere familie hebben de uitvaart als een mooi en intiem afscheid ervaren. Peter, dankjewel voor je oprechte betrokkenheid.

Sarie (Drouwenermond)

Erg goede en prettige begeleiding en ontzorging

Alles wat je mag verwachten van een uitvaartbegeleider. Denkt mee, niks moet en veel is mogelijk zodat alles heel persoonlijk en naar wens kan worden ingevuld. Tevens erg empathisch en attent.

Richard (Groningen)

Uitvaartzorg BijZonder maakte het voor ons ècht Bijzonder.

Uitvaartzorg BijZonder doet zijn naam eer aan. Ieder mens en hun familie en iedere uitvaart is BijZonder. En zo wordt je ook geholpen. Er wordt met je mee gedacht, geholpen, en naar je zorgen wordt geluisterd en oplossingen worden aangedragen. Om zo het beste uit de laatste dagen met je overleden dierbare te halen samen met je naasten en familie. Zo werd voor ons het verdriet en verlies omgezet in een warme herinnering waarin ieder van ons een eigen invulling kon geven. Iemand verliezen is nooit fijn, maar met hun hulp is het BijZonder. Dank je wel.

Carona (Emmen)

Peter is een zeer fijn persoon die je richting geeft over de mogelijkheden in deze moeilijke tijd.

Zeer fijne begeleiding van A tot Z. Hoe moeilijk deze periode ook is, samen met Peter heb ik (en ook mijn naasten) het wel kunnen doen. Er is namelijk geen mogelijkheid tot uitstel van keuzes. Dingen moeten geregeld worden in een kort tijdsbestek. Peter heeft mij daar enorm mee geholpen om ook out-of-the-box te denken. Alles is anders gegaan, dan zoals 'normaal'. Maar zeer passend zoals wij/hij dat wilde(n). Dank je wel.

Yvonne (Appelscha)

Positief!

Niet alleen waren de praktische zaken uitstekend geregeld, ook de persoonlijke aandacht, betrokkenheid en expertise in de begeleiding van het rouwproces, hebben wij als zeer positief ervaren. Veel dank hiervoor.

Gladys (Rolde)

Benieuwd naar meer reacties?