Reacties

Wat klanten over ons vertellen

Gewoon: Uitstekend!

In mijn rol bij de Sportvereniging Tynaarlo kwam ik in contact met onze sponsor Peter van Uitvaartzorg BijZonder. Wat een mooi contact was dit. Toen onze moeder kwam te overlijden hebben wij Peter gevraagd om de uitvaart te verzorgen. Hij heeft dit met de grootst mogelijke toewijding gedaan. Wat is het met samenspel tussen ons als familie èn met de deskundige begeleiding van Peter een mooie, warme en persoonlijke uitvaart geworden. Wij kijken hier met een heel goed gevoel op terug. Ook over de nazorg zijn wij uitermate tevreden. Naast de financiële afhandelingen met de verzekeraars is hij er ook nu nog steeds voor ons als het nodig is. Samengevat, wat zijn wij blij dat wij geen contact opgenomen hebben met het telefoonnummer welke op de polissen stonden, maar dat wij direct naar Tynaarlo Uitvaartzorg BijZonder hebben gebeld. Wat zijn wij goed verzorgd en ontzorgt.

Familie Dekker (Norg)

Het was geweldig goed geregeld.

Bij leven van onze vader alles al kunnen regelen voor de uitvaart met Peter , wat geeft dat een rust. De dag van de uitvaart ontzettend goed geregeld door Heleen. Heel meedenkend en meelevend. Wat een aardige, meelevende , kundige mensen. Zeer aanbevelend.

Alie/Anneke (Zeegse)

Warm

Heel fijn om na het overlijden van mijn moeder begeleid te worden door Heleen (en Peter op de achtergrond). Alles was bespreekbaar, er werd gedacht in mogelijkheden en Heleen voelde precies aan wat wij nodig hadden, ze was er voor ons! Zij gaf ons met haar persoonlijkheid, warmte en aanvoelingsvermogen ruimte om in verdrietige dagen een mooi afscheid voor te bereiden. Ook de nazorg gaf ons een heel fijn gevoel, dit gun je elke familie!

Ageeth (Heemskerk )

De perfecte bijzondere Uitvaart

In het Hospice in Emmen was onze eerste kennismaking met Peter Hendriksen van Uitvaartzorg Bijzonder. Dat het zo Bijzonder zou worden hadden we toen ook niet kunnen inschatten. Mijn vrouw wilde niet een standaard uitvaart maar een wat lossere en luchtige, bijna vrolijke en gezellige, uitvaart. Peter kwam met bijzondere voorstellen voor de invulling van de plechtigheid. Ook werd er uitgebreid rekening mee gehouden om de kleinkinderen te betrekken in het gehele rouwproces. Geweldig hoe hij hier mee omgaat. Ook ik als weduwnaar werd vanaf het moment van overlijden t/m de crematie volledig ontzorgd. Hij nam tijdens de voorbereidingen alle tijd om ons te begeleiden naar de voor ons optimale uitvaartplechtigheid. Tijdens de plechtigheid heeft hij de volledige regie in handen waardoor je zelf in de gelegenheid bent om dit intens te beleven. Wij kijken met een bijzonder warm gevoel terug naar deze periode die door de inzet van Peter alleen maar "Bijzonder" kan worden genoemd.

Jaco (Exloo)

Een woord “ Geweldig”

Deze man denkt met je mee. Hij geeft dingen aan waar je zelf niet aan denkt bv uit schrijven bij de gemeente. Hij kwam elke dag even kijken hoe het gaat. Het was net of hij familie was. Betrek je overal bij in. Is niet commercieel in gesteld en denkt mee aan de ná bestaande. Tijdens de crematie alles goed geregeld en na afloop doet hij je ook uit geleiden. Alleen maar lof.

Bob (Assen )

Meedenkend en empathisch

Ik kijk terug op een bijzonder goede samenwerking.

Yvonne (Rolde)

Kon niet beter

Het was liefdevol en puur

Albert (Rolde)

Peter heeft ons fantastisch begeleid met als resultaat een mooi, onvergetelijke uitvaart

Onze wens was om onze man en vader thuis te houden, het liefst zo lang mogelijk. Om het afscheid te doen op de plek waar wij ons thuisvoelen. Peter heeft daarin heel fijn met ons meegedacht met als resultaat een uitvaart in eigen tuin. Daar waar de (klein)kinderen gewoon konden spelen, en wij in alle rust afscheid konden nemen. Waar we met onze familie, vrienden en kennissen dankzij een super fijne catering (vijfschaft) heerlijk hebben gegeten en herinneringen hebben gedeeld. Zijn begeleiding voelt heel persoonlijk en er wordt echt een luisterend oor geboden. Ook de omgang met de kinderen was heel fijn, Peter had zelfs aan kleine knutseltasjes gedacht voor rondom de ceremonie! Kortom iemand die met passie zijn werk doet en dat voel je. Heel erg bedankt voor dit onvergetelijke afscheid.

Hélène (Gieten)

Warm, empathisch, vakkundig en neemt de tijd, erg fijne ervaring.

Mijn ervaring met Peter en Claire (spreekster) was erg fijn en warm, ze nemen de tijd en tonen medeleven. Dit is zo belangrijk voor zo'n nare gebeurtenis, alles was tot in de puntjes geregeld, kon niet beter, onze dank is groot! Ook onze naasten vonden het een BijZondere dienst!!

Elma (Gasselte)

Grandioos was de benadering en persoonlijke touch bij de uitvaart van onze moeder.

Peter Hendriks ,heeft ons geweldig begeleid bij het afscheid van onze moeder zelfs een schouderklop als je het moeilijk hebt.Alles was tot in de puntjes geregeld met echt die persoonlijke aandacht.

Harry (Groningen)

Benieuwd naar meer reacties?