Reacties

Wat klanten over ons vertellen

Peter is een zeer fijn persoon die je richting geeft over de mogelijkheden in deze moeilijke tijd.

Zeer fijne begeleiding van A tot Z. Hoe moeilijk deze periode ook is, samen met Peter heb ik (en ook mijn naasten) het wel kunnen doen. Er is namelijk geen mogelijkheid tot uitstel van keuzes. Dingen moeten geregeld worden in een kort tijdsbestek. Peter heeft mij daar enorm mee geholpen om ook out-of-the-box te denken. Alles is anders gegaan, dan zoals 'normaal'. Maar zeer passend zoals wij/hij dat wilde(n). Dank je wel.

Yvonne (Appelscha)

Positief!

Niet alleen waren de praktische zaken uitstekend geregeld, ook de persoonlijke aandacht, betrokkenheid en expertise in de begeleiding van het rouwproces, hebben wij als zeer positief ervaren. Veel dank hiervoor.

Gladys (Rolde)

BijZonder maakt haar naam waar

BEDANKT PETER Ons 50 jarig ‘Samen Zijn’ was een heuglijke reden om herinneringen op te halen. ‘Wie immers van zijn herinneringen kan genieten leeft tweemaal’. En ook, ofschoon ons einde nog niet nadert, na te denken hoe we ons afscheid vorm willen geven. Een mooie manier om ons eigen leven te leiden. Met hulp van Peter hebben we uitvoerig nagedacht hoe we onze uitvaart geregeld willen hebben. En onze wensen bij BijZonder vastgelegd in een Wensenboekje. We waren blij verrast door het luisterende oor en het invoelende vermogen van Peter, alsmede de creativiteit en de expertise van Peter. Van vele tips hebben wij dankbaar gebruik gemaakt. Peter is een vakman in de Uitvaartzorg pur sang. We hebben onze waardering over Peter al met velen gedeeld. Peter verwees ons naar een fantastische schrijfster van levensverhalen, die de levensverhalen ook als spreekster tijdens de uitvaart zal voordragen. Marga voldoet volledig aan onze behoeften. Alle lof voor Peter, die de juiste mensen in zijn werkkring voor zich weet te binden. Het geeft ons rust te weten dat er zoveel is geregeld voor ons eigen afscheid. Dankjewel Peter, dat je dit mogelijk hebt gemaakt. Wilhelmien en John.

Wilhelmien en John Bults (Leeuwarden)

Gewoon: Uitstekend!

In mijn rol bij de Sportvereniging Tynaarlo kwam ik in contact met onze sponsor Peter van Uitvaartzorg BijZonder. Wat een mooi contact was dit. Toen onze moeder kwam te overlijden hebben wij Peter gevraagd om de uitvaart te verzorgen. Hij heeft dit met de grootst mogelijke toewijding gedaan. Wat is het met samenspel tussen ons als familie èn met de deskundige begeleiding van Peter een mooie, warme en persoonlijke uitvaart geworden. Wij kijken hier met een heel goed gevoel op terug. Ook over de nazorg zijn wij uitermate tevreden. Naast de financiële afhandelingen met de verzekeraars is hij er ook nu nog steeds voor ons als het nodig is. Samengevat, wat zijn wij blij dat wij geen contact opgenomen hebben met het telefoonnummer welke op de polissen stonden, maar dat wij direct naar Tynaarlo Uitvaartzorg BijZonder hebben gebeld. Wat zijn wij goed verzorgd en ontzorgt.

Familie Dekker (Norg)

Het was geweldig goed geregeld.

Bij leven van onze vader alles al kunnen regelen voor de uitvaart met Peter , wat geeft dat een rust. De dag van de uitvaart ontzettend goed geregeld door Heleen. Heel meedenkend en meelevend. Wat een aardige, meelevende , kundige mensen. Zeer aanbevelend.

Alie/Anneke (Zeegse)

Warm

Heel fijn om na het overlijden van mijn moeder begeleid te worden door Heleen (en Peter op de achtergrond). Alles was bespreekbaar, er werd gedacht in mogelijkheden en Heleen voelde precies aan wat wij nodig hadden, ze was er voor ons! Zij gaf ons met haar persoonlijkheid, warmte en aanvoelingsvermogen ruimte om in verdrietige dagen een mooi afscheid voor te bereiden. Ook de nazorg gaf ons een heel fijn gevoel, dit gun je elke familie!

Ageeth (Heemskerk )

De perfecte bijzondere Uitvaart

In het Hospice in Emmen was onze eerste kennismaking met Peter Hendriksen van Uitvaartzorg Bijzonder. Dat het zo Bijzonder zou worden hadden we toen ook niet kunnen inschatten. Mijn vrouw wilde niet een standaard uitvaart maar een wat lossere en luchtige, bijna vrolijke en gezellige, uitvaart. Peter kwam met bijzondere voorstellen voor de invulling van de plechtigheid. Ook werd er uitgebreid rekening mee gehouden om de kleinkinderen te betrekken in het gehele rouwproces. Geweldig hoe hij hier mee omgaat. Ook ik als weduwnaar werd vanaf het moment van overlijden t/m de crematie volledig ontzorgd. Hij nam tijdens de voorbereidingen alle tijd om ons te begeleiden naar de voor ons optimale uitvaartplechtigheid. Tijdens de plechtigheid heeft hij de volledige regie in handen waardoor je zelf in de gelegenheid bent om dit intens te beleven. Wij kijken met een bijzonder warm gevoel terug naar deze periode die door de inzet van Peter alleen maar "Bijzonder" kan worden genoemd.

Jaco (Exloo)

Een woord “ Geweldig”

Deze man denkt met je mee. Hij geeft dingen aan waar je zelf niet aan denkt bv uit schrijven bij de gemeente. Hij kwam elke dag even kijken hoe het gaat. Het was net of hij familie was. Betrek je overal bij in. Is niet commercieel in gesteld en denkt mee aan de ná bestaande. Tijdens de crematie alles goed geregeld en na afloop doet hij je ook uit geleiden. Alleen maar lof.

Bob (Assen )

Meedenkend en empathisch

Ik kijk terug op een bijzonder goede samenwerking.

Yvonne (Rolde)

Kon niet beter

Het was liefdevol en puur

Albert (Rolde)

Benieuwd naar meer reacties?