Reacties van klanten

Pagina 1 van 6

Meer dan bijzonder: BIJZONDER!! Peter is lief en zeer betrokken. Peter was op dat moment onderdeel van ons gezin. Niets is teveel of te gek. Ieder moment beschikbaar! Door hem een bijzonder mooi afscheid...

Anne Mieke (Smilde), Klantenvertellen.nl

Na het overlijden van onze moeder hebben wij contact opgenomen met uitvaartzorg bijzonder. Met Peter Hendriks deze kwam nog diezelfde dag langs. En het kwam tot een gesprek we hadden hier direct een warm en prettig gevoel bij. Alles wat hij gezegd en uitgerekend had kwam uit geen extra kosten achteraf. Op de dag van de crematie was Peter ook aanwezig om alles in goede banen te leiden En voor de kleinere kinderen had hij een leuk Tasje met knutsel dingetjes. Dat werd zeer gewaardeerd door de familie. Dus alle lof en waardering voor Peter van Uitvaartzorg BijZonder.

Riekus (Assen), Klantenvertellen.nl

A very special firm to work with at such as time. I was very impressed with the funeral they arranged on very short notice for a friend of mine.

Suzan (Assen), Klantenvertellen.nl

Zeer attent, zorgvuldig en voorkomend.

Sietske Bijker (Grolloo), Klantenvertellen.nl

Onze ervaring is ontzettend goed, van begin tot het einde alles erg goed geregeld en gecommuniceerd. Ook de persoon/eigenaar Peter is een zeer prettig man, ook de nazorg is bij hem belangrijk!

Bert (Rolde), Klantenvertellen.nl

Peter heeft de uitvaart van mijn moeder verzorgd. Peter werkt zorgvuldig, neemt de tijd, maar bovenal observeert hij bij alles waar hij bij betrokken is. En op basis van deze observaties stemt hij zijn dienstverlening af en heeft hierbij echt oog voor detail. Bij en over alles is nagedacht en zit er een gedachte / visie achter en maakt dit ook bespreekbaar. Hierin geeft hij ons als nabestaanden ook steeds weer keuzes in wat we wel / niet doen. Peter denkt en handelt vanuit mogelijkheden en niet vanuit beperkingen. En hierin heeft hij ook weer alle aandacht en oog voor detail. Hij kijkt naar wat wij als nabestaanden nodig kunnen hebben in ons rouwproces. Zó waardevol.
Mijn neef heeft autisme en ook hier had Peter alle oog en aandacht voor. Zo hebben we voor de uitvaart de hele dag van de uitvaart doorgenomen. Dit was zo in detail uitgewerkt dat het enorm veel duidelijkheid gaf aan mijn neef met autisme, maar ook aan ons en de andere kinderen die betrokken zijn. Er was een tijdsplanning gemaakt waarin elke stap uitgewerkt was, tot in de minuut uitgestippeld. Dit heeft voor zoveel duidelijkheid gezorgd waardoor er rust ontstond. Het was een duidelijk schema met ruimte voor enige uitloop, dus geen stress. Toen op de dag van de uitvaart het niet helemaal liep zoals gepland ontstond er geen paniek, er was nog steeds rust en vertrouwen. Dit was door Peter zijn benadering gecreëerd. Alhoewel dit de eerste uitvaart voor mijn neef was, was het wel eentje die een positieve indruk heeft achtergelaten. Peter heeft gedurende de hele week van overlijden tot aan de dag van de uitvaart mijn neef zoveel mogelijk betrokken. Ook de duidelijkheid, voorspelbaarheid wat Peter gegeven heeft, en de rustige benadering heeft enorm geholpen. Toen ik mijn neef enige tijd later heb gevraagd hoe hij de uitvaart heeft ervaren gaf hij aan dat het goed gegaan was. Zo vertelde hij ook dat toen het op de dag van de uitvaart allemaal uitliep hij niet onrustig werd. Er heerste volledige vertrouwen.

Elvira (Tynaarlo), Klantenvertellen.nl

Gezocht naar een uitvaartverzorger op Google. De keuze gemaakt op wat er op de website stond. In werkelijkheid, meer dan dat gekregen ????. Dankjewel namens de familie Dollmann

familie Dollmann, Reactie via e-mail

Peter, ik had je al bedankt maar bij deze doe ik dat nog een keer. Je hebt ons van a tot z bijgestaan, ook naar de kinderen toe fantastisch nog even samen met swen alleen naar de aula om hem over zijn angst heen te helpen. Kinderen konden alles vragen en jij legt alles goed en eerlijk uit. Jij hebt het mogelijk gemaakt dat wij mam/oma een waardig afscheid konden bezorgen. Onze dank daarvoor. En ook naar de Boskamp en niet te vergeten Ronald en Janny met hun kon ik oma de laatste zorg geven, respect vol en fijn. Ik neem aan dat je dit aan hun door wilt geven met een virtuele knuffel.

Jolanda (Eext), Klantenvertellen.nl

Bekijk meer reacties en beoordelingen

Onze klanten laten geregeld reacties achter op klantenvertellen.nl, waar we gemiddeld worden beoordeeld met een 9,6 (uit 30 beoordelingen).