Reacties

Wat klanten over ons vertellen

Totale ontzorging in een moeilijke tijd

Vanaf het eerste moment van contact tot en met het laatste contact in deze moeilijke periode was alles tot in de puntjes geregeld, op een hele fijne warme manier. Totale ontzorging. Super fijn.

Coby (Apeldoorn)

Fantastisch met mij omgegaan.

Met geen pen te beschrijven wat deze man realiseert in die moeilijke periode

Joop (Assen )

Liefdevol

Heel goed ervaren Denkt goed mee en luisterd goed naar de familie

meta schieving (Hoogersmilde)

Een persoonlijke benadering waarin alles mogelijkis

Peter luistert heel goed naar wat wij willen, En gaat aan de slag met die gegevens. Hij prikkelt ons om buiten hokjes te denken, waardoor het een heel persoonlijke uitvaart geworden is. Voor onze kleinzoon die licht autistisch is, heeft hij een draaiboek gemaakt. Dat geeft rust. Hij heeft de kleinkinderen heel fijn benaderd, zodat ze erbij betrokken waren. Ze hebben op het deksel van de kist prachtige tekeningen gemaakt voor opa. Wij en de verdere familie hebben de uitvaart als een mooi en intiem afscheid ervaren. Peter, dankjewel voor je oprechte betrokkenheid.

Sarie (Drouwenermond)

Erg goede en prettige begeleiding en ontzorging

Alles wat je mag verwachten van een uitvaartbegeleider. Denkt mee, niks moet en veel is mogelijk zodat alles heel persoonlijk en naar wens kan worden ingevuld. Tevens erg empathisch en attent.

Richard (Groningen)

Uitvaartzorg BijZonder maakte het voor ons ècht Bijzonder.

Uitvaartzorg BijZonder doet zijn naam eer aan. Ieder mens en hun familie en iedere uitvaart is BijZonder. En zo wordt je ook geholpen. Er wordt met je mee gedacht, geholpen, en naar je zorgen wordt geluisterd en oplossingen worden aangedragen. Om zo het beste uit de laatste dagen met je overleden dierbare te halen samen met je naasten en familie. Zo werd voor ons het verdriet en verlies omgezet in een warme herinnering waarin ieder van ons een eigen invulling kon geven. Iemand verliezen is nooit fijn, maar met hun hulp is het BijZonder. Dank je wel.

Carona (Emmen)

Peter is een zeer fijn persoon die je richting geeft over de mogelijkheden in deze moeilijke tijd.

Zeer fijne begeleiding van A tot Z. Hoe moeilijk deze periode ook is, samen met Peter heb ik (en ook mijn naasten) het wel kunnen doen. Er is namelijk geen mogelijkheid tot uitstel van keuzes. Dingen moeten geregeld worden in een kort tijdsbestek. Peter heeft mij daar enorm mee geholpen om ook out-of-the-box te denken. Alles is anders gegaan, dan zoals 'normaal'. Maar zeer passend zoals wij/hij dat wilde(n). Dank je wel.

Yvonne (Appelscha)

Positief!

Niet alleen waren de praktische zaken uitstekend geregeld, ook de persoonlijke aandacht, betrokkenheid en expertise in de begeleiding van het rouwproces, hebben wij als zeer positief ervaren. Veel dank hiervoor.

Gladys (Rolde)

BijZonder maakt haar naam waar

BEDANKT PETER Ons 50 jarig ‘Samen Zijn’ was een heuglijke reden om herinneringen op te halen. ‘Wie immers van zijn herinneringen kan genieten leeft tweemaal’. En ook, ofschoon ons einde nog niet nadert, na te denken hoe we ons afscheid vorm willen geven. Een mooie manier om ons eigen leven te leiden. Met hulp van Peter hebben we uitvoerig nagedacht hoe we onze uitvaart geregeld willen hebben. En onze wensen bij BijZonder vastgelegd in een Wensenboekje. We waren blij verrast door het luisterende oor en het invoelende vermogen van Peter, alsmede de creativiteit en de expertise van Peter. Van vele tips hebben wij dankbaar gebruik gemaakt. Peter is een vakman in de Uitvaartzorg pur sang. We hebben onze waardering over Peter al met velen gedeeld. Peter verwees ons naar een fantastische schrijfster van levensverhalen, die de levensverhalen ook als spreekster tijdens de uitvaart zal voordragen. Marga voldoet volledig aan onze behoeften. Alle lof voor Peter, die de juiste mensen in zijn werkkring voor zich weet te binden. Het geeft ons rust te weten dat er zoveel is geregeld voor ons eigen afscheid. Dankjewel Peter, dat je dit mogelijk hebt gemaakt. Wilhelmien en John.

Wilhelmien en John Bults (Leeuwarden)

Gewoon: Uitstekend!

In mijn rol bij de Sportvereniging Tynaarlo kwam ik in contact met onze sponsor Peter van Uitvaartzorg BijZonder. Wat een mooi contact was dit. Toen onze moeder kwam te overlijden hebben wij Peter gevraagd om de uitvaart te verzorgen. Hij heeft dit met de grootst mogelijke toewijding gedaan. Wat is het met samenspel tussen ons als familie èn met de deskundige begeleiding van Peter een mooie, warme en persoonlijke uitvaart geworden. Wij kijken hier met een heel goed gevoel op terug. Ook over de nazorg zijn wij uitermate tevreden. Naast de financiële afhandelingen met de verzekeraars is hij er ook nu nog steeds voor ons als het nodig is. Samengevat, wat zijn wij blij dat wij geen contact opgenomen hebben met het telefoonnummer welke op de polissen stonden, maar dat wij direct naar Tynaarlo Uitvaartzorg BijZonder hebben gebeld. Wat zijn wij goed verzorgd en ontzorgt.

Familie Dekker (Norg)

Benieuwd naar meer reacties?