Veelgestelde vragen

Omdat je alles gewoon mag weten

Hoe kan het dat jullie hetzelfde doen voor minder geld?

Wij houden van een transparante en eerlijke dienstverlening. Wij hanteren geen opslag op onze ingekochte producten en diensten en zijn daardoor aanmerkelijk goedkoper –bij dezelfde dienstverlening– dan bij menig collega elders. Een prijsverschil tot wel 25% is niet bijzonder bij BijZonder.
Jij kunt te allen tijde een kopie factuur opvragen van de producten en/of diensten die wij voor jou hebben ingekocht.


Doen jullie ook aan huisbezoeken?

Ja hoor. Het is niet noodzakelijk om voor informatie bij ons op kantoor te komen. Vaak is het zelfs plezieriger, of noodzakelijk, om bij jou/jullie thuis te komen. Wij doen dit dan ook graag en wij brengen hiervoor geen kosten in rekening.


Waarom vragen jullie geld voor een wensenboekje als ik hem ook gratis kan krijgen?

Een wensenboekje op goed schrijfbaar papier laten drukken kost geld. De drukprijs, in combinatie met de porto / bezorgkosten zijn bij benadering € 10.00. Wij vragen € 17,50 om een groot gedeelte van deze kosten mee te dekken en de administratieve afhandelingen te kunnen betalen.
Maar maakt u gebruik van ons wensenboekje, dan wordt ons werk en dat van de nabestaanden zo veel gemakkelijker dat wij hiervoor een korting van € 200 op ons aannametarief uitvaartzorg op de factuur zetten. Eigenlijk kost het boekje dus geen € 17,50 maar levert het € 182,50 op. En dat krijgt jij nu weer niet bij het wensenboekje van anderen.


Op mijn verzekeringspapieren staat dat ik hen moet bellen bij een overlijden, mag ik jullie ook bellen?

Ja zeker mag jij ons bellen. Je bent altijd vrij in jouw keuze voor uitvaartbegeleiding, ook als je lid bent van een uitvaart- of begrafenisvereniging heb je vrije keuze van uitvaartbegeleiders, ongeacht de voorkeur die de vereniging aangeeft.
Vaak levert de keuze voor uitvaartzorg BijZonder ook financieel voordeel op. Wij werken met alle verzekeraars samen.


Mijn vraag staat hier niet tussen

Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw vraag hier niet tussen staat. Wij krijgen veel vragen en de meest gestelde vragen staan hier. Maar stel gerust jouw vraag; dit kan online via het contactformulier of door te bellen met 0592 - 85 34 35.
Appen kan ook naar het nummer 06 - 55 777 145.