Uitvaartzorg Haren

Uitvaartondernemer / Begrafenisondernemer voor Haren en omstreken

et trots kunnen wij vertellen dat uitvaartzorg Haren en omstreken (www.groningenuitvaartzorg.nl), het adres voor uitvaartverzorging in de oude gemeenten Groningen en Haren is opgegaan in uitvaartzorg BijZonder®.

Hoe wij werken

Een bijzonder afscheid gaat over de overledene en is voor de naasten. Uitvaartzorg BijZonder kan jou in dit proces begeleiden. Vaak start dit proces van afscheid op de dag van overlijden. Op deze bijzondere en vaak emotionele dag moet veel geregeld en gedaan worden. De uitvaartbegeleiders van Uitvaartzorg BijZonder lopen stap voor stap met jou/jullie dit proces door en jij bepaalt het tempo van alle handelingen. De persoon die bij jou/jullie over de vloer komt om de uitvaart te regelen, die kent de regio, de mensen, de gebruiken en de bijzonderheden die bij Haren en haar directe omgeving horen. Het zal vertrouwd aanvoelen.

Onze kernwaarden

  • Gemak (geen gedoe, wij nemen uit handen wat jij wilt dat wij jou uit handen nemen)
  • Prijs (kwaliteit hoeft niet duur te zijn)
  • Zekerheid (goed, degelijk, transparant en jij krijgt de kwaliteit die jij en jouw dierbaren verdienen)
  • Status (exclusief, speciaal, innovatief, op maat gemaakt èn echt persoonlijk)

Uitvaartzorg BijZonder® werkt vanuit een mensbeeld waarin elk mens BijZonder en uniek is, een eigen naam heeft en zichzelf is. Ieder leven heeft een begin en einde met daar tussen in een eigen verhaal, een eigen leven, een eigen persoonlijkheid.

Persoonlijke en betrokken uitvaartverzorger in Haren

Je hoeft je geen uitvaartbegeleider door de verzekeraar aan te laten aanwijzen, jij mag één kiezen, één die de nieuwe gemeente Groningen en haar directe omgeving kent, jouw manier van leven begrijpt, één die jou aanvoelt. Uitvaartzorg BijZonder heeft locaties in Rolde en Tynaarlo. Tynaarlo ligt slechts op een steenworp afstand van Haren. Doordat wij samen met uitvaartzorg Groningen-Haren verder zijn gegaan en in heden en verleden mooie uitvaarten in Haren en de directe omgeving hebben mogen verzorgen, denken wij dat wij voor jou de aangewezen organisatie zijn om jou te geven waar jij (voor nu, binnenkort, dan wel in de verre toekomst) recht op hebt.

Stap voor stap de uitvaart geregeld

Er zijn belangrijke zaken die wij, indien gewenst, van je overnemen op de dag van overlijden zoals bijvoorbeeld de laatste verzorging (afleggen), het doen van aangifte van overlijden bij de Burgerlijke Stand, het vastleggen en reserveren van plaats en tijdstip van de crematie of begrafenis en het – uiteraard in overleg – opstellen, drukken en verzenden van rouwkaarten. Wij moeten niet vergeten te vermelden dat wij – indien nodig – voor jou/jullie inkopen de kist / plank / wade, de bloemen, rouwvervoer, catering, enzovoorts. Onze inkoopprijs is onze verkoopprijs. Wij hanteren geen winstopslag.

In de dagen tussen het overlijden en de uitvaart komen wij iedere dag bij je langs, om te controleren hoe de opbaring verloopt en het verdere afscheid vorm te geven, maar ook om te kijken hoe het met jou en de overige nabestaanden gaat. Mochten de nabestaanden een bijzonderheid hebben waar een andere aanpak voor nodig is, dan is BijZonder daar goed op ingespeeld.

Wat zijn de kosten voor jou als inwoner van de oude gemeenten Haren?

Jij hebt altijd de vrije keuze, ongeacht de verzekering en/of lidmaatschap, om de uitvaartverzorger van jouw keuze te kiezen. Daarnaast werkt uitvaartzorg BijZonder samen met alle verzekeraars. Ongeacht het type verzekering (natura en/of kapitaalverzekering) die de overledene had, wij dragen zorg voor de afhandeling met de verzekeraar en/of de begrafenisvereniging.
Een aanmelding bij Uitvaartzorg BijZonder geeft, bovenop jouw verzekering en/of lidmaatschap, een korting van € 200 op ons tarief uitvaartverzorging. Door onze manier van werken, is een besparing tot 25% op vergelijkbare dienstverlening niet bijzonder bij BijZonder. BijZonder kan jou een budgetuitvaart aanbieden vanaf € 1.950.

Na de uitvaart stopt onze dienstverlening niet. Wij hebben standaard in onze dienstverlening nazorg opgenomen.

Kennismaken met uitvaartzorg BijZonder

Wil jij een afspraak maken of een overlijden melden, dan kan dit door te bellen met 050 - 211 03 81. Appen is ook mogelijk, dit kan op 06 - 55 777 145. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

Een afspraak maken, een kostenbegroting op laten stellen, of een kennismakingsgesprek aanvragen kan tussen 9:00 en 20:00. Als jij het wenst, dan komen wij graag bij je thuis. Het melden van een overlijden kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.


Wat nabestaanden over ons vertellen:

Wij bevelen Peter van Harte aan!

Peter is zeker BijZonder! Zijn kracht is dat hij je alle tijd geeft, stimuleert en suggesties doet waar nodig, betrouwbaar is, zorgzaam, en transparant in de kosten. Dit is een man met een missie. Bevlogen en doortastend om een passend uniek afscheid te faciliteren, een afscheid op maat. Hij is daarbij wars van “hoe het hoort”, maar zoekt samen met…

Jan & Inge (Rolde)