web analytics

iedereen een BijZonder afscheid

Wij werken samen met alle verzekeraars

Wij doorlopen, samen met u,
elke stap van deze weg….

uitvaartzorg bijzonder biedt de mogelijkheid aan om een voorgesprek te hebben hoe u uw uitvaart gerelegeld wil hebben en hoe u uw uitvaartverzorging voor ogen ziet

Voorgesprek

Een voorgesprek kan  plaatsvinden als u vragen heeft over registratie, algemene uitvaartzaken, over verzekering, lidmaatschap, maar ook bij een te verwachten overlijden.

Onze diensten

wij zijn anders en
dichterbij dan u denkt
wij zijn
uitvaartzorg
BijZonder

Wat te doen na een overlijden

Er zijn vele zaken die na een overlijden geregeld en
gedaan moeten worden,
wij hebben ze voor u in
vier stappen samengevat.

Grafsteen met euroteken voor tarieven bij uitvaartzorg bijzonder uit Rolde en Tynaarlo

Tarieven

Wij hanteren concurrerende
tarieven voor onze uitvaartverzorging.
Een besparing van 1500 euro op een uitvaart is niet bijzonder bij BijZonder
Uitvaartzorg BijZonder nazorg hart missen mis je misje gemis dierbare nabestaande familie

Nazorg

De dagen rondom een
crematie of begrafenis waren vermoedelijk heel emotioneel. Wij bieden, indien gewenst,
na de uitvaart nazorg aan.

Onze Missie

Uitvaartzorg BijZonder® werkt vanuit een mensbeeld waarin elk mens BijZonder en uniek is, een eigen naam heeft en zichzelf is. Ieder leven heeft een begin en einde met daar tussen in een eigen verhaal, een eigen leven, een eigen persoonlijkheid.
Wij willen samen met u, op een passende manier, een volwaardig afscheid realiseren van uw dierbare. Wij zetten daarvoor onze beste services in, bieden meer mogelijkheden tegen een lagere prijs, wij werken zonder winstopslag op producten.

Onze diensten:

wij zijn anders en dichterbij dan u denkt wij zijn uitvaartzorg BijZonder

Een bijzonder afscheid gaat over de overledene en is voor de naasten. Uitvaartzorg BijZonder kan u in dit proces begeleiden. Vaak start dit proces van afscheid op de dag van overlijden. Op deze bijzondere en vaak emotionele dag moet veel geregeld en gedaan worden. De uitvaartbegeleiders van Uitvaartzorg BijZonder lopen stap voor stap met u dit proces door en u bepaalt het tempo van alle handelingen.

Er zijn belangrijke zaken die wij, indien gewenst, van u overnemen op de dag van overlijden zoals bijvoorbeeld de laatste verzorging (afleggen), het doen van aangifte van overlijden bij de Burgerlijke Stand, het vastleggen / reserveren van plaats en tijdstip van de crematie of begrafenis en het – uiteraard in overleg – opstellen, drukken en verzenden van rouwbrieven. Wij moeten niet vergeten te vermelden dat wij – indien nodig – voor u inkopen de kist / plank / wade, de bloemen, rouwvervoer, catering, enzovoorts. Onze inkoopprijs is onze verkoopprijs. Wij hanteren geen winstopslag! (klik hier voor meer informatie over onze tarieven)

In de dagen tussen het overlijden en de uitvaart komen wij iedere dag bij u langs, om te controleren hoe de opbaring verloopt en het verdere afscheid vorm te geven, maar ook om te kijken hoe het met u en de overige nabestaanden gaat. (klik hier voor meer informatie)

Wilt u dat wij de verzekeraar en/of de uitvaartvereniging op de hoogte brengen en de financiële afhandeling met deze partijen voor u verrichten, dan verzorgen wij dat voor u. U heeft altijd de vrije keuze, ongeacht de verzekering en/of lidmaatschap, om de uitvaartverzorger van uw keuze te kiezen. Daarnaast werkt uitvaartzorg BijZonder met alle verzekeraars samen.
Een registratie bij Uitvaartzorg BijZonder geeft, bovenop uw verzekering en/of lidmaatschap, een korting van 200 euro op ons tarief uitvaartverzorging. (Klik hier voor meer informatie)

Na de uitvaart stopt onze dienstverlening niet. Wij hebben standaard in onze dienstverlening nazorg opgenomen. (klik hier voor meer informatie over nazorg)

Onze kernwaarden:
> Gemak (geen gedoe, wij nemen uit handen wat u wilt dat wij uit handen nemen)
> Prijs (kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Een besparing tot 1500 euro is niet bijzonder bij BijZonder),
> Zekerheid (goed, degelijk, transparant en u krijgt de kwaliteit die u en uw dierbaren verdienen)
> Status (exclusief, speciaal, innovatief, op maat gemaakt èn echt persoonlijk).

wij zijn uitvaartzorg BijZonder…… omdat het ook anders kan

Inschrijven in ons register en ons wensenboekje

Bij inschrijving in het register, zijn de éénmalige kosten 5 euro per persoon. U ontvangt het wensenboekje en u krijgt, bij het verzorgen van de uitvaart door uitvaartzorg BijZonder, een korting van 200 euro op het tarief uitvaartverzorging.

Hier kunt u zich registreren en/of uw wensenboekje aanvragen
uitvaartzorg bijzonder biedt de mogelijkheid aan om een voorgesprek te hebben hoe u uw uitvaart gerelegeld wil hebben en hoe u uw uitvaartverzorging voor ogen ziet

Wat families over ons zeggen

Mijn moeder was woonachtig in Noord Holland en is ook daar overleden. De afscheidsdienst heeft ook daar plaatsgevonden en kijk daar met een goed gevoel op terug. Maar dan die nasleep en financiële rompslomp die dan nog volgt…
Wij hebben daarom contact gezocht met uitvaartzorg BijZonder en gevraagd of wij gebruik konden maken van Nazorg zonder klant te zijn. Dit kon!!! En geen enkel telefoontje was te veel en geen vraag was te gek. Wat een fijne service. Peter bedankt en jij weet het, wij laten onze toekomstige dienstverlening door jou doen,

Met vriendelijke groet,
Falko

Pap was een man van weinig woorden.
Wij doen het dan net als hem met slechts 2 woorden.
Dikke Dank

Simon en Ester

Er zijn meer reviews te lezen op Google, de Telefoongids / Gouden gids en  op de site van “Wat Klanten Vertellen” .

Dag beste Peter,  

Vandaag hebt je me verrast met een hartelijke kaart, één jaar na het overlijden van mijn man. Dank je wel! Onze dochters en ikzelf denken met dankbaarheid terug aan je betrokken begeleiding.
Ik zou wel een zeer tevreden review willen plaatsen maar ben daar niet zo bedreven in. Plaats deze gerust op jouw website. Wie weet tot ziens in minder verdrietige situatie.

 Hartelijke groet,
 D. Meijer te Zuidlaren

BijZonder wat jullie voor ons hebben gedaan.
Zo dankbaar…

m.vr.gr. Mieke

Gezocht naar een uitvaartverzorger op Google. De keuze gemaakt op wat er op de website stond.
In werkelijkheid, meer dan dat gekregen :-)

Dankjewel namens de familie Dollmann

Beste medewerkers van Bijzonder,

Ik zeg beste medewerkers, omdat ik mij niet alleen tot Peter wil richten.
Jullie hebben allemaal, stuk voor stuk, ons zeer goed geholpen en bijgestaan.

Google review door Frits Kaan

De uitvaartbegeleider (Peter) kwam binnen als een vreemde, maar binnen 5 minuten was hij 1 van ons. Hij straalde rust en vertrouwen uit, voelde precies aan waar het bij ons om ging. Wat is het een mooie dienst geworden en wat was het een waardige week.

Hartelijke groet,
Hatulessy

Hij hield ons niet vast
maar omarmde ons wel.
Hij was er niet altijd
maar was wel altijd bij ons.
Wij waren voor hem niet gewoon de volgende
maar waren inderdaad bijzonder
(anoniem geplaatst, schrijver is bij ons bekend)

Hoi Peter, ik vind het fijn dat ik jou een beoordeling mag geven. De assistentie en de samenwerking wordt als zeer prettig ervaren en de ‘feedback’ van de families zijn zonder uitzondering top!
Ga vooral zo door en op een fijne samenwerking!

Google review door Uitvaartzorg Westerkwartier