Stille wandeling & Fair

Terug naar agenda

Het thema zegt het al; het is een wandeling in volledige stilte en zal gaan langs de rand van het prachtige dorp Rolde. De route is ongeveer 2,5 kilometer en gaat over verharde paden. Wij vragen u een kleine veldkei in uw jaszak mee te nemen. Het hoe en waarom zal u tijdens deze wandeltocht duidelijk worden.

De eerste groep zal om 18.30 uur vertrekken vanaf de kleine brink in Rolde waar ook de BijZonder® Winterwende Wonderland zal zijn. Dit is ook het eindpunt van de route. De 2de en laatste groep zal starten omstreeks 19.45 uur. Opgave is gewenst. De maximale groepsgrootte is 20 personen. Bij grotere opgave zal er een extra groep ingelast worden.

Bij terugkomst is er tijd en ruimte om heerlijk te beppen/praten. Indien nodig is er professionele ondersteuning aanwezig.

Deze activiteit wordt gecombineerd met de BijZonder® Winterwende Wonderland. Dit is een BijZonder Wonderland met leuke kraampjes en activiteiten georganiseerd door de Rolder activiteitenstichting waar uitvaartzorg BijZonder® graag aan bijdraagt. Meer informatie over de fair is te lezen op https://www.ras-rolde.nl/activiteiten

Zoals al onze BEP activiteiten zijn ook deze activiteiten gratis.