web analytics

Ons netwerk

wij werken samen met…

 

Voor Rolde en omstreken werkt uitvaartzorg BijZonder, bijzonder graag samen met bloembinderij de Bloemgaard.
Als klein enthousiast team bloembinders zijn zij specialisten in het maken van modern en klassiek gebonden seizoensboeketten en (rouw) arrangementen.

Weinig voorrechten zijn zo waardevol als het ophalen van herinneringen. Daarom brengt Rob de Joode als uitvaartfotograaf de meest dierbare momenten rondom en tijdens de uitvaart in beeld, als waardevolle herinnering voor later. Zo groeit het beeld van vandaag uit tot de herinnering voor morgen…

Zoekt u informatie over uitvaartzorg, uitvaartverzorging of artikelen die gaan over uitvaart en uitvaartzorg, dan is daar uitvaartverzorging-info.nl een geschikte pagina voor. Ook uitvaartzorg BijZonder staat op deze pagina vermeld.

Bovenstaande reviews in “wat klanten vertellen” zijn geplaatst door de nabestaanden en kunnen niet door uitvaartzorg BijZonder worden aangepast.

Het uitgangspunt van de collecties is dat ze niet herkenbaar zijn als gedenkobject. Een urn of gedenkobject mag passend zijn in het interieur of juist als uniek kunstobject op zichzelf staan.  Rondom de dood heeft daarvoor prachtige collecties en zijn te bekijken en te verkrijgen bij uitvaartzorg BijZonder

wilt u ook dat onze samenwerking openbaar gelezen kan worden, neem dan gerust contact met ons op

https://lirp-cdn.multiscreensite.com/bf71b906/dms3rep/multi/opt/HOMEPAGE-VLINDERURN.NL-NIEUW-+04+JULI+2020-849w.jpg

Van 1992 tot 2004 werkte Michael van de Sande als plateelschilder / ontwerper bij de kleinere Delftse aardewerkfabriek “De Delftse Pauw”.

In 2004 opende de kunstenaar zijn eigen studio onder de naam “Lotus Ceramic Arts / Phoenix Urnen ®” . Sindsdien beschildert hij met name unieke urnen voor asbewaring (Phoenix Urnen®),  maar ook andere speciale opdrachten op verzoek, zoals unica vazen en tegeltableaus.

In april 2020 is het atelier van Phoenix Urnen gestart met een eigen webwinkel (Vlinderurn.nl) waar de urnen rechtstreeks vanuit het atelier besteld kunnen worden.

Uitvaartzorg BijZonder werkt samen met verschillende leveranciers en dienstverleners.

Werkt u met ons samen en u wilt ook hier staan, neem dan contact met ons op.