web analytics

Tarieven

Wij doorlopen, samen met u,
elke stap van deze weg….

Aannametarief


€ 495,-

In het aannametarief zijn alle overheadkosten opgenomen.

Tot 10 uur dienstverlening

€ 600-

Maakt u gebruik van uitvaartverzorging tot 10 uur dienstverlening dan zijn de totale kosten van de dienstverlening, in combinatie met het aannametarief

€ 1095,-

10 tot 15 uur dienstverlening

€ 900,-

Maakt u gebruik van uitvaartverzorging 10 tot 15 uur, dan zijn de totale kosten inclusief het aannametarief

€ 1395,-

15 tot 20 uur dienstverlening

€ 1200,-

Maakt u gebruik van uitvaartverzorging 15 tot 20 uur, dan zijn de totale kosten inclusief het aannametarief

€ 1695,-

20 tot 30 uur aan dienstverlening

 €1500,-

Maakt u gebruik van uitvaartverzorging met dienstverlening van 20 tot 30 uur, dan zijn de totale kosten van de dienstverlening, in combinatie met het aannametarief

€ 1995,-

Eerlijk en transparant

Wij bieden een volledig verzorgde begrafenis of crematie. Onze werkwijze kenmerkt zich door volledige transparantie van kosten(*), een individuele benadering en maatwerk. Diensten en producten van en door derden worden zonder winstopslag doorbelast waardoor u verzekerd bent van een transparante uitvaartfactuur(*). Een besparing van 1500 euro op een uitvaart is niet bijzonder bij BijZonder. Genoemde prijzen zijn, indien van toepassing, altijd inclusief btw.
Zeer incidenteel kan een (grote) uitvaart boven de 30 uur uitkomen. De uurprijs, per extra uur is dan € 60,00.

Heeft u een verzekering bij een landelijke of een lokale uitvaartorganisatie, dan kunt u altijd ons vragen om de uitvaart te verzorgen. Ook als u elders verzekerd of lid bent van een plaatselijke uitvaartvereniging, kunt u de uitvaart door ons laten uitvoeren. U bent namelijk altijd vrij in de keuze van uitvaartverzorger.

– – Wij werken met alle verzekeraars samen – –

 

(*) U kunt altijd, zonder opgaaf van reden, een kopie factuur van onze ingekochte diensten en/of producten opvragen en deze worden belangeloos en per omgaande verstrekt.