web analytics

Wensboekje

Het wensenboekje uitgelicht

Een wensenboekje / scenarium, is een boekje waarin veel vragen aan u gesteld worden. Veelal zijn dit meerkeuzevragen en is uw wens door een klein V al duidelijk voor de nabestaanden. Een enkele keer wordt er een open vraag gesteld.
Na het invullen van ons wensenboekje zijn uw wensen bij uw naasten duidelijk en krijgt u een uitvaart zoals u hem wenst.

Vooruit plannen verlicht druk wanneer de tijd komt

Uw eigen uitvaart, al dan niet samen met die van uw huisgenoten, vooruit plannen is niet iets waar men dagelijks mee bezig is. Maar toch, het verlicht enorm de druk wanneer de tijd komt.
Hoe vaak komt het niet voor dat de nabestaanden niet eens weten of een overledene begraven of gecremeerd wenst te worden. En dan hebben we het nog niet eens over: een kist, of plank – wie mogen er op de uitvaart komen en wie beslist niet – Hardrock, klassiek, of geen muziek – wie mogen er spreken – uitvaart in stilte of mag er uitgepakt worden – het plakje cake of toch private dining – zijn er verzekeringen en/of een lidmaatschap – wie mag de uitvaart verzorgen – enzovoorts.

Dat zijn zomaar een paar vragen die in het wensenboekje naar voren komen. Maar wat ook van belang is, wie zijn uw ouders en kinderen, wat is het wachtwoord van uw computer en welke anekdotes zijn er over u te vertellen.
U snapt het al, er wordt op de dag van uw overlijden veel door en van uw familie gevraagd. Daarom heeft uitvaartzorg BijZonder een wensenboekje laten drukken en deze is voor 5 euro (druk-, verzend- en handelingskosten) te verkrijgen bij uitvaartzorg BijZonder®. Dit boekje vertegenwoordigd een waarde van 200 euro als uw naasten de uitvaart door uitvaartzorg BijZonder laten verzorgen

Inschrijven in ons register en ons wensenboekje

Bij inschrijving in het register, zijn de éénmalige kosten 5 euro per persoon. U ontvangt het wensenboekje en u krijgt, bij het verzorgen van de uitvaart door uitvaartzorg BijZonder, een korting van 200 euro op het tarief uitvaartverzorging.

Hier kunt u zich registreren en/of uw wensenboekje aanvragen